12.04.2018.

NAJNOVIJE

1000 “Paketa života” za mjesec travanj

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi uspjela je i ovaj mjesec uz pomoć humanih i plemenitih dobročinitelja složiti 1000 „Paketa života“ na zadovoljstvo i sreću korisnika kako na socijalne tako i na osobne iskaznice.

Zahvaljujući DV Kockica iz Osijeka, Zagrebačkim prijateljima s donacijom polutrajnih kobasica, Studentskom zboru PRAVOS iz Osijeka, prijateljima iz Varaždina,Vomi-Commerce d.o.o iz Osijeka, Vacom d.o.o. iz Daruvara, Zdravstvena skrb Dr. Špiranović, dragih nam prijatelja Dubrovčana, gospodinu Kristijanu Gabriću iz Zagreba, tvrtki INCHOO d.o.o. iz Osijeka, OPG Draženka Radić-Liović sa svježim gljivama i ostalim plemenitim ljudima koji su se uključili u veliki humanitarni lanac dobrote složeni su i ovaj mjesec „ paketi života“.

„Paket života“ sadržavao je 14 proizvoda od rolane plećke, kobasica, ulja, tijesta, riže, brašna, šećera, mlijeka, džema, jaja, rajčice, higijenskih potrepština, grah i gljiva.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“  obradovala je najmlađu populaciju sa slatkišima koje su poneka dječica odmah s veseljem konzumirala. 

„Paket života“  djeli se od 10 do 14 sati svaki dan do 23.04.2018. odnosno dok zalihe traju.

Od 24.04.2018. do 30.04.2018. vozit će se starim, nemoćnim i bolesnim obiteljima u njihove domove.


VEZANO