21.01.2016.

NAJNOVIJE

Super Ljilja osvojila srca brojnih Osječana!

Otkada je pronađena, prašćica Ljiljana osvojila je srca brojnih članova udruge Pobjede, u čijim stanovima trenutno živi do konačnog udomljenja. Jednomjesečna Ljiljana, koju od milja zovu Super Ljilja, sve je popularnija i na društvenim mrežama.

“Ne samo da spava u krevetiću i ušuškava se sama dekicom, već je prvog dana otkako je pronađena s bočice prešla na zdjelicu. Kad obavi što mora i pojede hranu koju dobije, sama ode u krevetić. Obožava sve oko sebe, prava je maza. Poput bebe, budi se otprilike svaka dva sata i traži jesti, a potom zadovoljna zaspe. Budući da je pronađena kad je imala tek deset dana, sve nas smatra svojom obitelji”, ispričala je Stela Rakas iz udruge Pobjede za Glas Slavonije.

Super Ljilja se trenutno nalazi kod volonterke u kući, a uskoro će svoj dom pronaći u okolici Donjeg Miholjca, kod veganske obitelji koja će joj osigurati nastambu, kaljužu za ljetno razdoblje i sav komfor koji ovo simpatično prase svojom privrženošću ljudima i zaslužuje!

21_1_2016_super_ljilja1 21_1_2016_super_ljilja321_1_2016_super_ljilja2  21_1_2016_super_ljilja4

Naime, njezin dosadašnji kratki život nije bio ružičast poput nje. Prošla je već jednu operaciju, a uskoro je očekuje druga te se u Udruzi nadaju da će tada njezinim zdravstvenim problemima doći kraj. Kako ističe volonterka Stela, Super Ljilja se jednako dobro slaže s ljudima, kao i s mačkama, psima, kokama i bilo kojom životinjom s kojom se sprijatelji. Također, Ljilja već ima i brojne druge zanimljive situacije poput vožnje automobilom, dobivanja poljupca od veterinara, ali i samostalnog pokrivanja dekicom ili ležanja na termoforu.

Super Ljilja gostovala je i u popularnoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”:

Izvor: Glas Slavonije
Foto: Facebok stranica Super Ljilja


VEZANO