31.01.2016.

NAJNOVIJE

Kongres “Upoznaj me” – uključivanje osoba s mentalnim izazovima u zajednicu

Kongres “Upoznaj me” govori o uključivanju osoba s mentalnim izazovima u zajednicu, a koji će se održati od 4. do 6. veljače 2016. u organizaciji Centra za pružanje usluga u zajednici Osijek – “JA kao i TI”, Udruge studenata medicinskog fakulteta CroMSIC, Medicinskog fakulteta Osijek i Filozofskog fakulteta Osijek.

Kongres “Upoznaj me” organizira se u okviru provedbe projekta “Novi život”, u cijelosti financiranog bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 1.063.690,44 kuna, a s provedbom je započeo 7. srpnja 2015.

Kongres je osmišljen na način da informira sve zainteresirane strane o uključivanju i destigmatizaciji osoba s mentalnim izazovima od strane visokopozicioniranih stručnjaka u području dječje, adolescentne i adultne psihijatrije, socijalne psihologije, psihofarmacije, neuroznanosti, te prava osoba s mentalnim izazovima.

Mjesto održavanja je Filozofski fakultet Osijek, Lorenza Jagera 9, Osijek. Molimo Vas, zbog ograničenog broja mjesta, Vaš dolazak potvrdite do 1. veljače 2016. godine., putem e-pošte na centar.jakaoiti@gmail.com ili lorp.osijek@cromsic.hr.

Raspored kongresa “Upoznaj me”

Pridružite se i Facebook događaju!

31_1_2016_upoznaj_me

 


VEZANO