04.02.2016.

NAJNOVIJE

Glumac Eric Roberts dolazi u Osječko-baranjsku županiju snimati film!

Holivudski glumac Eric Roberts, koji će u filmu “Someone Dies Tonight” igrati jednu od glavnih uloga, zbog snimanja će nekoliko dana provesti u Hrvatskoj!

Naime, snimanje filma “Someone Dies Tonight” započinje u ožujku 2016. godine, a isto će biti realizirano u sklopu međunarodnog projekta pod vodstvom produkcijske kuće “DrePictures” iz Njemačke, uz suradnju “Mindfilms International” iz Indije te producenta iz Hrvatske.

Film će se snimati na lokacijama Osječko-baranjske županije, a snima se do svibnja 2016. godine. Uz Erica Robertsa u filmu igraju Costas Mandylor, Maik van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Roni Lepej, Angelo Borer, Božidar Alić, Goran Stjepanović i Ivana Elektra. Producent filma je Vjekoslav Katušin, koji u filmu također ima i ulogu.

“Siguran sam da je ovo prvi put da se u Hrvatskoj snima međunarodni triler za koji sam uvjeren da će filmskoj industriji u Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata za buduće projekte. S Ericom Robertsom bilo je sve brzo dogovoreno, on je divan čovjek i jako se raduje dolasku u Hrvatsku”, izjavio je Katušin za 24 sata.


VEZANO