05.02.2016.

NAJNOVIJE

Portal BeeDuu – jedinstveno mjesto za glazbenike, ugostitelje i talente!

Projekt i ideja portala BeeDuu je rezultat rada osječke startup tvrtke ATIC Solutions. Glavni cilj im je kreirati jedinstveno mjesto za povezivanje aktivnih glazbenika (bendove, samostalne i ostale), ugostitelja, uslužnih djelatnosti i talenata (i obrnuto) te olakšati potragu za bendom, talentima, svirkom ili ugostiteljima i uslugama.

Portal BeeDuu nasljednik je stranice bendovi-online.com koja je bila zadužena za pomoć pri promociji svih glazbenih sastava koji žele pokazati što znaju, neovisno o svom glazbenom opredjeljenju, ukusu ili žanru. Mlađim glazbenicima teško je doći do slušatelja i onih koji bi ih eventualno mogli angažirati za svirku te je njihov cilj bio ispunjen.

Nakon dugogodišnjeg vođenja stanice bendovi-online.com, s preko 3000 članova i 800 bendova iz Hrvatske i okolice odlučili su uvesti promjene i unaprijediti postojeću stranicu te olakšati glazbenicima međusobnu suradnju u potrazi za talentima, članovima i svirkama, ali i omogućiti ugostiteljima i drugima da ponude svoje usluge ili jednostavnim pretraživanjem pronađu neke druge. Spojili su sve što Vam treba za kreiranje “eventa”. Tako je nastao Beeduu.

5_2_2016_beeduu

Dakle, bendovi-online.com odlaze u mirovinu, dolazi bolji i raznovrsniji Beeduu. Kreiran za potrebe evenata, glazbenika, ugostitelja, i onih u potrazi za talentima ili uslugama. I dalje ćete pronaći sve bendove i žanrove kao i do sada (tamburaške, svatovske, alternativne bendove), samostalne glazbenike, i to uz nove kategorije: ugostitelja, talenata i događanja, i mogućnost oglasa, za one koji nisu uspjeli pronaći svoju kategoriju i koji će tek pronaći svoje mjesto na stranici.

Registrirajući se na stranicu, ugostitelji i ostali imaju priliku postati dijelom sada već velike zajednice (što do sada nisu mogli), koja će im međusobno pomoći u suradnji i olakšati promociju i afirmaciju u široj javnosti. Ujedno, stranica je više nego korisna i za ostale pružatelje usluga putem kategorije talenata (coctail majstora, konobara, plesača, pjevača…).

Ukoliko tražite glazbeni sastav/člana ili talent, možda bend za određenu svečanu prigodu ili kafić za svirku petkom BeeDuu je pravo mjesto za Vas. Pregledajte arhivu njihovih glazbenih sastava, poslušajte što i kako sviraju te ukoliko Vam se svidi priloženo, kontaktirajte ih.

Pronađite ih i na facebook stranici.

5_2_2016_beeduu1


VEZANO