08.02.2016.

NAJNOVIJE

Osječki love shopping na Trgu Ante Starčevića

Kako je veljača mjesec ljubavi, tako se i u Osijeku organizira Valentinovski sajam gdje ćete prigodne darove svojim najmilijima moći kupiti po sniženim cijenama. Naime, od 10. do 14. veljače 2016. održat će se 2. Osječki love shopping na Trgu Ante Starčevića.

Ovu manifestaciju organizira agencija Osijek danas, a podupiru HGK Županijska komora Osijek, Udruženje obrtnika Osijek, Grad Osijek, Turistička zajednica Grada Osijeka, Športski objekti, Tržnice Osijek te obrtnici i poduzetnici grada Osijeka.

Tako će dvjestotinjak poduzetnika i obrtnika povodom Valentinova sniziti cijene svojih prigodnih proizvoda za 30 ili više posto. Od petka do nedjelje, svakoga dana od 10 do 18 sati na Trgu Ante Starčevića održavat će se promotivni Valentinovski sajam na kojem će svoje proizvode ponuditi trideset izlagača.

Direktor TZ Osijeka Saša Uranjek pozvao je ugostitelje, nositelje smještajne ponude, turističke agencije, proizvođače suvenira ili prikladnih proizvoda da se ususret Valentinovu udruže i obogate ponudu kako bi privukli više posjetitelja u Osijek.

Športski objekti su se uključili u “Osječki love shopping” poklanjajući nježnijem spolu besplatan ulazak na Gradske bazene (bazen i sauna) i klizalište, a učenici Trgovačke i komercijalne škole “Davor Milas” u petak će na jednom od štandova pokazati kreativnost pakirajući vaše poklone.


VEZANO