12.02.2016.

NAJNOVIJE

Dvodnevni seminar u Osijeku “Škola za roditelje”

ISKRA waldorfska inicijativa organizira dvodnevni seminar u Osijeku pod nazivom “Škola za roditelje”, a koji će se održati u subotu, 20. i nedjelju, 21. veljače 2016. godine, na Vijencu Ivana Meštrovića 26f.

Seminar “Škola za roditelje” je namijenjen svima koji su zainteresirani za teme roditeljstva, zdravog i cjelovitog razvoja, ali i životnih pitanja uopće. Voditelj seminara je norveški pedagog Godi Keller, svjetski je poznati pedagog, neovisni predavač, učitelj i pisac. Niz je godina bio predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu, a danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te voditelj seminara za roditelje. Posebno je angažiran u programu pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja.

Kako ističu iz udruge ISKRA waldorfska inicijativa, cilj im je postaviti temelje za dugoročnu Školu za roditelje, s kontinuiranim programom koja bi, osim senzibilizacije roditelja po pitanju važnosti cjelovitog pristupa djetetu, ujedno služila osnaživanju roditeljskih kompetencija, dijeljenju pedagoških znanja i vještina, izučavanju kreativnih metoda i pristupa u odgoju i obrazovanju te bi predstavljala platformu podrške svim roditeljima.

Kotizacija za dvodnevni seminar je 100 kuna po osobi, dok parovi mogu nazočiti seminaru po cijeni jedne kotizacije. Roditelji se mogu prijaviti putem e-mail adrese: info@iskra-waldorf-hrvatska.hr ili putem Facebook stranice. Unutar prijavnice može se postaviti pitanje zato da bi voditelj mogao odgovoriti na potrebe roditelja. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite sa prijavama!


VEZANO