08.05.2017.

NAJNOVIJE

5. Studentska roštiljada uz Željka Bebeka

Već tradicionalno Studentski zbor u svibnju organizira novu, 5. Studentsku roštiljadu, a ona će kao i do sada biti humanitarnog karaktera! Studentski zbor osigurao je više od 1500 porcija roštilja po cijeni donacije od samo 10 kuna, a cijeli iznos ide u humanitarne svrhe!

Prošle godine bile su prijavljene 24 ekipe. Ove godine deset dana prije održavanja ovogodišnje roštiljade već je prijavljeno rekordnih 29 ekipa. Zbog velikog odaziva, broj prijava ograničen je na 48 ekipa. Natjecati se mogu svi studenti, profesori i asistenti. Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem maila (s navedenim imenom ekipe, imenima i prezimenima 4 člana te nazivom fakulteta s kojeg dolaze) na adresu: studentska.rostiljada@gmail.com. Natjecatelji donose svoj roštilj, ugljen i začine, dok je Mesnica Ravlić osigurala meso.

Uz dobar roštilj i ukusno meso, osvježiti se možete i hladnim Pan pivom po cijeni od 12 kn. Za one koji nisu toliko spretni za roštiljem organizirano je natjecanje u „IGRAMA BEZ GRANICA”. Prisutni se tako mogu natjecati u skakanju u vrećama i povlačenju užeta, a i za njih su osigurane nagrade!

Početak ove rekordne roštiljade je 14.05. u 12:00 na velikoj livadi ispred Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, a trajat će sve do 18:00 uz druženje i glazbu uživo. Nakon roštiljade zabava ne prestaje, nego Vas očekuje veliki studentski party na istoj lokaciji. Ove godine okupljene će zabavljati jedan, jedini i neponovljivi Željko Bebek.

‘Period studiranja nije samo učenje i polaganje ispita, već i sklapanje novih prijateljstava i povećavanje socijalnog kapitala, stoga nam je zadovoljstvo što već petu godinu za redom organiziramo Studentsku roštiljadu koja okuplja nekoliko tisuća studenata. Sportske igre, natjecanje u roštiljanju humanitarnog karaktera i za kraj prigodni koncert svakako su način da se studenti druže i opuste prije nadolazećih ispitnih rokova. Nadamo se da se i ove godine vidimo u velikom broju!’ rekao je u ime SZOS predsjednik Stjepan Ćurčić Ulaz na sva događanja je besplatan, a više informacija možete saznati na službenom FB događaju.


VEZANO