12.04.2016.

NAJNOVIJE

Biciklijada BuBa bajs ususret Tour-u

Kao što smo već pisali Croatian Tour starta u Osijeku, a osječani kao dobri domaćini trebaju se zagrijati za ovu veliku sportsku manifestaciju i pripremiti se za njihov dolazak!

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“  i  Grad Osijek, u sklopu obilježavanja manifestacije Svjetski dan zdravlja, 17.04.2016., organiziraju biciklijadu „BuBa bajs ususret Touru“. Kako joj i ime govori, biciklijada je ujedno i najava  biciklističke utrke Tour of Croatia, koja je  jedan od najznačajnijih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj, a starta upravo u našem gradu samo dva dana nakon  „BuBe“!

Start biciklijade u 10,00 sati, u Jagerovoj ulici, označit će predstavnik Grada Osijeka, nakon čega kolona kreće rutom:

RUTA: Jagerova—Kapucinska—Trg A.Starčevića –Trg Pavla II—Županijska—Hrvatske Republike—Stjepana Radića—Europske Avenije—Franje Kuhača—Kneza Trpimira—Vukovarska—Gundulićeva—Kanižlićeva—Strossmayerova—Pampas—bent uz Dravu

Ruta 1: slobodan povratak bentom za Osijek

Ruta 2: nastavak vožnje bentom, kroz šumu do vikend naselja Ušće Karašice. Povratak 14,00 sati (dolazak u Osijek u 15-15,30 sati)

Ruta 2 vozi se asfaltom, makadamom i zemljanim putovima  pa preporučujemo MTB ili drugi terenski bicikli, preporučamo i uporabu biciklističke kacige. Ručak i osvježavajuća pića –  “iz ranca”!

Sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne odgovaraju za štetu koju vozač nanese sebi ili trećoj osobi.

Postoji i mogućnost besplatne posudbe bicikla (uz osobnu iskaznicu)  u GSSR “Sport za sve” –Istarska 1, Osijek  (098 343 325) na dan polaska od  09,00 – 09,30 sati.

Učinite nešto dobro za sebe, svoje zdravlje i svoj grad i pridružite nam se!


VEZANO