08.12.2015.

NAJNOVIJE

Biroprint Osijek – ponuda svih grafičkih usluga na jednom mjestu

Ako ste u potrazi za mjestom gdje možete dobiti sve grafičke usluge na jednom mjestu, posjetite poslovnicu Biroprint na adresi Vijenac Jakova Gotovca 4 u Osijeku. Na jednom mjestu nude široki izbor uredskog i školskog pribora, tonere i tinte za sve pisače, a na katu možete posjetiti i njihov grafički studio.

Što sve nude u grafičkom studiju?

Većinu vremena pretvaraju vaše ideje u konačne proizvode uz malu pomoć programa za grafičku obradu i strojeva za digitalni tisak. Letci, plakati, brošure, knjige, vizitke – sve to izrađuju u ekspresnom roku. No, ne rade samo digitalni tisak: u ponudi još imaju tisak na sve vrste materijala (od kućišta pedala za gitare pa do privjesaka i kemijskih olovki) u neograničenom broju boja, laserski graviraju i izrezuju vaše zamisli na svim nemetalnim materijalima, a u ponudi imaju i pečate. Tisak na tekstil im također nije stran, a osim majica nude i tisak na platnene i filcane torbe, kape i kišobrane.

Što su vam pripremili u prosincu?

Za kraj godine pripremili su vam akcijske cijene:

  • Kalendara: trodijelni, stolni, s dotiskom i zaglavljem po vašim željama.

8_12_2015_biroprint (2)

  • Tiska na kemijske olovke, rokovnike, upaljače, poklon setove – u neograničenom broju boja, a ponuđene artikle možete pogledati u njihovom katalogu

8_12_2015_biroprint (1)

  • Popust na poklon asortiman: Dodatan popust na artikle iz njihovog poklon asortimana

8_12_2015_biroprint (3)

Posjetite i njihovu službenu web stranicu ili nazovite na broj: 031/212 – 413.

Foto: Facebook stranica Biroprinta


VEZANO