15.03.2018.

NAJNOVIJE

CHUI svirkom u Osijeku slave 5 nominacija za Porina

Kvartet koji je u posljednjih nekoliko godina osvojio hrvatsku i regionalnu scenu originalnim spojem naizgled nespojivog – jazza, rocka, elektronike i klupske glazbe prvi puta u Osijeku nastupaju u Klubu Oxygene u subotu 17. ožujka.

 

U Grad na Dravi dolaze u jeku nominacija za najprestižniju hrvatsku glazbenu nagradu – Porin. Iz benda ističu da ih je nominacija pomalo iznenadila te da im puno znači jer „to je prije svega znak da je naša glazba došla do šire publike, što kroz medije koji nas prate, što preko koncerata i albuma i da ljudi pozitivno reagiraju na nju“. Da će publika pozitivno reagirati na ovaj nastup posebno se nada klavijadurist, skladatelj i lider benda Toni Starešinić kojega uz Osijek vežu nezaboravne svirke koje je odradio s Mangrooveom „uvijek su bili odlični koncerti, sjećam se još dok smo bili demo bend te smo svirali na U.F.O. festivalu, preko Mini teatra, Tvrđe, sve do Oxygena. Ljeti je bilo i puno komaraca, ali ovaj put mislim da tih briga nećemo imati“.

Za sve fanove benda, ali i one koji će to tek postati koncert u Klubu Oxygene jedinstvena je prilika za pogledati Chui u skorije vrijeme u blizini glavnog grada Slavonije stoga iz benda obećavaju sjajnu svirku: „očekujemo da se super provedemo, da imamo dobar zvuk na pozornici pa da možemo dati svoje najbolje publici, da publika osjeti našu energiju“.  Jer nakon nastupa u Osijeku bend putuje za Split na dodjelu Porina, a nakon toga slijedi koncert u Zagrebu te rad na remixu pjesme „Tebi putujem“ koju su snimili u suradnji s Josipom Lisac.

 

 

Publiku će za nastup Chuija zagrijati osječki Human Buldozer, a karte po cijeni od 40 kuna ili 60 na dan koncerta možete kupiti u Klubu.

Vidimo se u publici uz lagano njihanje bokovima!


VEZANO