25.04.2018.

NAJNOVIJE

Dan otvorenih vrata policije u Osijeku

Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz aktivnosti vezanih uz natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

 

Kako bi građani mogli doznati što više o policijskom poslu i natječaju, PU osječko – baranjska i partneri u četvrtak, 26. travnja, s početkom u 12,30 sati, u dvorani Elektrotehničke i prometne škole u Osijeku organizira Dan otvorenih vrata.

 Na Danu otvorenih vrata bit će postavljeni info pultovi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu. Zainteresirani će imati priliku upoznati se sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična, interventna, specijalna policija, protueksplozijska zaštita), vidjeti pokazne vježbe, upoznati se s pravilnom uporabom i rukovanjem vatrenim oružjem, metodama otkrivanja i izuzimanja različitih otisaka i tragova te razgovarati s policijskim službenicima.

 Zainteresirani će moći doznati sve o natječaju za upis polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/policajka.

 Pozivamo sve građane da posjete Dane otvorenih vrata, kako bi saznali nešto više o policijskom poslu i natječaju koji je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova, a kojim se traži 600 policajaca.


VEZANO