14.04.2018.

NAJNOVIJE

DJ radionice za srednjoškolce

Ciklus radionica DJ radionica namijenjen srednjoškolcima,  održat će od 23.-27. travnja u Info centru za mlade Osijek na adresi: Kralja Zvonimira 15 u vremenu od 19:30-21:30h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 20. travnja putem e-maila: udruga.breza@gmail.com.

Udruga za rad s mladima Breza već je tijekom uskršnjih praznika organizirala u Dokkici drugi ciklus  DJ radionica pod vodstvom Domagoja Oklopčića, poznatog kao DJ MAX.Polaznici su se upoznali s  poviješću i umijećem DJ-inga, opremom te  osnovama ritma, usklađivanjem  tempa pjesama, osnovama snimanja vlastitih mikseva, tajnama zanata i ostalim zanimljivostima vezanima uz DJ-ing.

Cilj radionica je mladima pružiti priliku da nauče osnove spomenute vještine zbog njene široke zastupljenosti i primjene (različiti događaji, reklama, film…).  Kroz DJ radionicu mladi razvijaju samopouzdanje, komunikaciju, timski rad, bolju kordinaciju ruku i koncentraciju.

Inače, DJ-radionice su jedna od aktivnosti koje se provode u sklopu projekta KRENI! čiji je cilj prevencija i smanjenje socijalne isključenosti ranjivih skupina djece i mladih radi lakše integracije u život lokalnih zajednica. 

Ovaj projekt financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku provodi Udruga Breza u partnerstvu sa Centrom za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek i Dječjom osječkom kreativnom kućicom- Dokkica.

 


VEZANO