10.04.2018.

NAJNOVIJE

Djevojka u Višnjevcu uhvaćena s duhanom

Dnevna informacija PU osječko- baranjske.

NEDOZVOLJENA TRGOVINA

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 28–godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina. Policijski službenici zaustavili su u večernjim satima 9. travnja u Jelačićevoj ulici u Višnjevcu osobni automobil kojim je upravljala 28-godišnjakinja. Pregledom je u vozilu pronađeno nekoliko desetaka vrećica rezanog duhana ukupne težine više kilograma, namijenjeno daljnjoj prodaji. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznenu prijavu.

SKINUO DIJELOVE S TRAKTORA

Između 3. i 9. travnja nepoznati je počinitelj provalio u dvorište u Ulici kralja Tomislava u Belom Manastiru i s traktora skinuo i ukrao pumpu za gorivo i akumulator. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

UKRAO BICIKL

U večernjim satima 8. travnja nepoznati je počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće u Strossmayerovoj ulici u Osijeku ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

PROMETNE NESREĆE U PROTEKLA 24 SATA

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok su preostale četiri nesreće za posljedicu je imale materijalnu štetu.

Pet se dogodilo na području Osijeka, a jedna na području Baranje.

 

foto: Dušan Mirković / Pixell


VEZANO