22.11.2018.

NAJNOVIJE

Dubioza Kolektiv 7. prosinca u dvorani Gradski vrt u Osijeku

Dubioza kolektiv, jedan od najzanimljivijih glazbenih sastava iz Bosne i Hercegovine I regije, nakon brojnih upita fanova konačno dolazi i u Osijek.

U petak, 7. prosinca 2018., s početkom u 21:00 sat počinje dugo očekivani spektakl glazbenika koji provokativno i beskompromisno pjesmama poručuju sve ono o čemu često šutimo, a rado bismo izrekli.

Njihovi su koncerti čista energija. Oni su moćni glazbeni sastav nevjerojatne kreativnosti koji je od 2003. do danas sebe izgradio u jedno od najvećih, najmoćnijih, najutjecajnijih, najpopularnijih i najpozitivnijih imena regionalne scene. Dubioza kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta.

Do sada su nastupali na mnogim festivalima diljem Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Nizozemske te diljem svijeta promovirajući kulturu ovih prostora. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Provokativni i beskompromisni tekstovi uz žestoku, odličnu svirku osvojili su obožavatelje svih generacija povezujući ih ideološki, glazbeno i čisto ljudski.

Oni su jednostavno – Dubioza!

Prodajna mjesta:

OSIJEK – Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar Dvorac (Mačkamama), OK TOURS, CD shop (pothodnik), Lounge bar Waldinger (Portanova), Caffe bar Pit line, Caffe bar IN (popust za studente uz predočenje X-ice)

ANTUNOVAC – Caffe bar Stil

BELI MANASTIR – Green Room Pub

BILJE – Ured TZ

DONJI MIHOLJAC – Ured TZ

ĐAKOVO – Film Caffe

NAŠICE – Hotel Park

SLAVONSKI BROD – Kuća piva, Caffe bar Imago

VALPOVO – Centar kulture M. P. Katančić

VINKOVCI – ZARA fitness centar

VUKOVAR – Hotel Lav

ŽUPANJA – Caffe bar Urban

Eventim sustav – (kiosci TISAK i Tisak Media, Petrol benzinske crpke, Exclusive Change –

mjenjačnice); BiH, Mađarska, Srbija  – Eventim prodajni sustav

Cijena ulaznice za parter iznosi 100kn, a za tribine 130kn.


VEZANO