16.05.2018.

NAJNOVIJE

Eter Ugrin el quartet

Jazz je jedan od žanrova koji prevladavaju u klubu Oxygene  stoga smo za naše goste pripremili svojevrsnu poslasticu! Gostuje nam grupa od tri slovenska i jednom istaknutim osječkim glazbenikom koji su svoje dugogodišnje iskustvo spojili u predivnu harmoniju glatkog zvuka Jazza.

Peter Ugrin je mladi, vrhunski jazz violinist, školovan u Sloveniji i inozemstvu. Nastupa na slovenskim i stranim glazbenim pozornicama. Ovaj put za koncert je skupio jazz kvartet, koji uz dva izvrsna jazz glazbenika (Gregor Ftičar i Ilj Pušnik), krasi i rođeni Osječanin te prekaljena bubnjarska legenda – Ratko Divjak. Svi članovi kvarteta uz iznimno muziciranje njeguju i opušteno međuljudsko prijateljstvo, a posebno se ističe dugogodišnji odnos između Petra i Ratka. Dvojac Ugrin-Divjak uspješno održava tradiciju jazz glazbe, koja se temelji na izuzetnom muziciranju, vrijednostima i prijateljstvu. Sve te kvalitete mogu se osjetiti od članova kvarteta na pozornici, kako izborom repertoara, tako i glazbom koju izvode.

Repertoar se gotovo u cijelosti sastoji od autorskih pjesama članova kvarteta. Glazba je napisana u stilu suvremene jazz, world music i fusion glazbe. Kvartet također izvodi i jazz standarde na sebi svojstven i originalan način.

Ulaz: 30 kuna


VEZANO