06.05.2018.

NAJNOVIJE

Europski EFOS tjedan

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, od 7. do 9. svibnja, održat  će se EUROPSKI EFOS TJEDAN 2018. u organizaciji udruge studenata –EU informacije, mogućnosti i održivost – ERUDIO.

Otvorenje Europskog EFOS tjedna održat će se 7.5.2018. godine s početkom u 17:00 sati. Svojom nazočnošću otvorenje će uveličati i sam gospodin Baričević.

Manifestacija se održava već četvrtu godinu za redom. Na manifestaciji predavanje će i ove godine održati predstavnik Europske komisije u Republici Hrvatskoj Branko Baričević nakon otvorenja s početkom u 17:30. Osim navedenog predavanja uvaženi održati će se brojne radionice te zanimljiva predavanja i paneli.

 

Kratko o udruzi:

Udruga ERUDIO, punim nazivom Udruga studenata – EU informacije, mogućnosti i održivost osnovana je pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku krajem 2016. godine uz mentorstvo doc.dr.sc. Anite Freimann. Djelovanje udruge usmjereno je na širenje informacija o Europskoj uniji i mogućnostima koje se nude članstvom u Europskoj uniji uz razmišljanje u smjeru održivog razvoja. Kroz provođenje radionica, kvizova, panela, okruglih stolova, simulacija te organizacije Europskog EFOS tjedna cilj je udruge djelovati društveno odgovorno te tako poboljšati kvalitetu života zajednice na bolje


VEZANO