19.02.2015.

NAJNOVIJE

Exit Avantura poklanja dodatni dan!

Ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala imat će poseban početak u čast povijesnog uspjeha i osvajanja titule Najboljeg europskog festivala u kategoriji do 40.000 posjetitelja po danu. Pored tri, već potvrđena dana sjajne morske zabave, u srijedu, 15. srpnja, sve kupce ulaznica za cijeli ovogodišnji Sea Dance festival ili za punu desetodnevnu Exit Avanturu, očekuje dodatni dan!

Bit će to pravi spektakl kao poklon uz koji će biti proslavljen novi veliki uspjeh na dodjeli Europskih festivalskih nagrada. Uskoro će biti poznati headlineri za 15. srpnja, a publiku Exit Avanture i Sea Dance festivala na Jazu očekuje veliko iznenađenje!

EXIT Avantura – Aftermovie:

Ovog ljeta Exit Avantura počinje u Novom Sadu 9. srpnja i trajat će preko deset dana, sve do finala na budvanskoj plaži Jaz 18. srpnja! Exit festival slavi svoj 15. rođendan na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Sea Dance „brani“ aktualnu titulu najboljeg europskog festivala u kategoriji do 40.000 posetitelja dnevno. Svoje nastupe već su potvrdili Motörhead, Hardwell, Rudimental, Clean Bandit, Tom Odell, Chris Liebing, Sigma, Eagles of Death Metal, Adam Beyer, Wilkinson, Roni Size Reprazent, Zomboy, Octave One i drugi, a sljedećem periodu, ranije nego ikad prije, bit će redovno objavljivani izrazito aktualni i od strane publike veoma traženi izvođači za preko 30 festivalskih pozornica od Petrovaradina do Jaza!

Ulaznice se prodaju po cijenama od 459 kn (474 kn online) za Exit festival te 285 kn (290 kn online) za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za samo 549 kn (559 online). Paketi koji uz ulaznice sadrže prijevoz i smještaj na oba festivala, mogu se pronaći na stranici www.exittrip.org.

Pretprodajna mjesta: http://www.exitfest.org/sr/content/hrvatska-ulaznice-2015

18_2_2015_Exit_Avantura_2015_lineup


VEZANO