24.03.2018.

NAJNOVIJE

Filmovi u Kinu Urania

Predstavljamo vam hit film snimljen je prema istoimenoj seriji knjiga poznate engleske spisateljice Beatrix Potter, čije su knjige postigle nevjerojatno veliki uspjeh i do danas su prevedene na 36 jezika te su, s preko 45 milijuna prodanih primjeraka, jedne od najprodavanijih knjiga svih vremena.

Animirano – igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o rivalstvu Petra Zecimira i mladog Tomice, koja će ih odvesti u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar će ipak shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

Zemljinim prirodnim resursima ponovno prijeti potpuno uništenje. Da bi se suprotstavili neprijateljskim, genetski modificiranim čudovištima, ljudi su izumili novu vrstu oružja. U Prvoj bitci, robote su kontrolirali dvojica pilota međusobno komunicirajući telepatijom, te su slavno izborili pobjedu nad zlom. Dobili su bitku, ali ne i rat. U Bitci za Pacifik: Ustanak upravljače u svoje ruke preuzimaju djeca proslavljenog Stackera Pentecosta: buntovni mladi pilot Jake i otuđena mu sestra Mako Mori. Moraju nastaviti herojsku misiju svog pokojnog oca..


VEZANO