11.11.2015.

NAJNOVIJE

Funkcionalni i kondicijski treninzi u “Valens conditioningu” [NAGRADNA IGRA]

Željni ste aktivnosti te oblikovanja i učvršćivanja mišića cijeloga tijela?

Klub “Valens conditioning” bavi se funkcionalnim i kondicijskim treninzima koji se odvijaju u grupama, a obilježavaju ih visoki intenzitet i funkcionalnost pokreta kako bi se poboljšalo sveopće stanje fizičke forme kod polaznika i olakšalo obavljanje svakodnevnih zadaća.

Zbog vrlo intenzivnih treninga koji traje uglavnom sat vremena i činjenice da za trening ne treba puno opreme, sve veći broj ljudi intrigira ovaj način fizičke aktivnosti, od amatera i rekreativaca do profesionalnih sportaša, a rezultati i program ovise o osobnoj motiviranosti i želje za pomicanjem osobnih granica.

Treninzi su podesivi, ovisno o fizičkim predispozicijama i mogućnostima pojedinca, a redoviti treninzi pospješuju kondiciju, eksplozivnost, snagu, brzinu i agilnost u vremenski relativno kratkom roku, odnosno ovisno o intenzitetu programa. Ovaj sistem spada u moderan način treniranja, nikada monoton i iz svakog u stanju izvuć njegov maksimum i još malo više.

Treninzi se odvijaju u prostorijama hrvačkog kluba “Mursa” u Vukovarskoj ulici u Osijeku, u prostorijama OLT-a kod Kampusa, što je idealna lokacija za studente. Klub se bavi borilačkim sportovima, a ogranak kluba “Valens conditioning” se bavi kondicijskim i funkcionalnim treninzima za sportaše amatere i rekreativce. Cilj je educirati ljude o nekim osnovnim pravilima funkcije pokreta pošto danas na tjelesnom u školama, pa čak i u klubovima u kojima “treniraju” jako malo pa čak i krivo nauče vježbe, a zbog pogrešne forme kasnije u životu trpe posljedice.

Treninzi se odvijaju u grupama, odnosno jedna ženska grupa (ponedjeljom, srijedom i petkom od 21 do 22 sata) i jedna muška grupa (istim danima od 20 do 21 sat), ali rade i privatno sa ljudima koji ne stignu u termine ili imaju posebne potrebe ili režime treninga iz bilo kojih razloga. Trenirati u grupama može svatko od 15 do 50 godina, ali pod pretpostavkom da imaju neko poznavanje osnovnih pokreta, a sve ostalo po dogovoru.

valens_gym_ (2)valens_gym_1 (2)  valens_gym_ (3)  valens_gym_ (1)  1401686_441680829293006_1740719509_o

NAGRADNA IGRA!!!

mojOsijek.hr nagrađuje vas sa 10×1 članarinama za treniranje u Valens conditioningu! Potrebno je samo u komentaru ispod članka upisati: “mojOsijek.hr daruje mi članarinu za Valens conditioning!” te shareati članak!


VEZANO