13.10.2015.

NAJNOVIJE

Garage in July ima novi spot za singl “Za Iggyja”

Garage in July su visokooktanski Swamp ‘n’ Roll sastav nastao u jesen 2009. pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta i Chicago Bluesa. Želja im je stvarati i prašiti rock ‘n’ roll dok god su živi te dalje prenositi izvorni duh i naslijeđe Delte.

Garage in July sviraju direktno i iskreno, iz jaja i iz srca. Četvero ih je: Leo Fekete (bubanj), Igor Hanžek (bas gitara), Marko Bagarić (solo i ritam gitara) i Bojan Đurđević (vokal, ritam gitara, usna harmonika). Dosad su objavili EP “Samo Ljubav i Rock ‘n’ Roll”, “Live at “RIBA” za Slušaj Najglasnije! Zdenka Franjića te LP “7” i “Imaš li strasti?!” za Dirty Mojo Records.

Nastupali su na velikom broju festivala diljem regije među kojima se ističu Jelen Demo Fest (Banja Luka), Kupres Play (Kupres), Kaleidoskop Festival (Tuzla), Underground Festival (Maribor), Prvomajski Inkubator (Krk) i Festival Omladina (Subotica).

Planiraju svirati što više u budućnosti, a trenutno rade na novom materijalu za treći studijski album i pripremaju se za malu turneju po Londonu gdje će nastupati od 23. do 27. listopada.

Spot za treći singl s albuma Imaš li strasti?! pogledajte ovdje:

Produkciju spota potpisuje Studio DIV. Redatelj spota je Igor Ilić, prijatelj benda i frontman  Orvel-a. Spot su realizirali Ino Zeljak, Ivo Matić, Igor Ilić i Božo Ilić.

13_10_2015_garage_in_july (2)

Više o bendu saznajte na:
Facebook
Bandcamp
Soundcloud

Pjesmu “Za Iggyja” i novi album “Imaš li strasti?!” preuzmite OVDJE.

Foto: Igor Ilić


VEZANO