12.03.2015.

NAJNOVIJE

Garage in July objavili novi album!

Garage in July snimili su i objavili novi album i jako su ponosni i sretni, pogotovo zbog zvuka kojeg su oduvijek htjeli – definirani i čisti Swamp ‘n’ Roll!

“Da nam ovo bude zadnji album i da samo ovo ostane iza nas, bili bismo stvarno sretni i ispunjeni, ali nećete nas se samo tako riješiti. Počeli smo snimati i uvelike raditi na našem trećem albumu”, napominje ekipa iz benda Garage in July.

Najviše su zahvalni njihovim djevojkama Maji, Antoniji i Ines, koje su ih uvijek pratile, podržavale i koje su uvijek pune razumijevanja. Također se zahvaljuju Big Strip Gorili i Borovskim Štakorima te svim ljudima koji su ih zvali na svirke, na festivale, u birtije i u klubove. Zahvalni su i Croatia Recordsu što su ih pogurali sa singlom te Davoru i Lidiji, Đurđici, Maji Milčec, Lesi, Tihomiru i Saletu. Garage in July zahvaljuju se i cijeloj ekipi Timebomb LDN Recordsa, a najviše bendu Blues Rezervata i prijateljima iz Varaždina, The Evokersima te starim blueserima s Delte i iz sjevernog Mississippija, Velvetima, Stoogesima, Stonesima, Bowieju, Iggyju, CBGB-u, Detroitu i Vinkovcima.

“Biti u bendu je neopisiva životna avantura, garancija za očuvanje djeteta u nama i vrhunac prijateljstva.”

Album možete besplatno skinuti na: http://garageinjuly7.bandcamp.com/


VEZANO