21.10.2015.

NAJNOVIJE

GD Osijek-Žito dobitnik godišnje nagrade Franjo Bučar!

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je imena dobitnika Državnih nagrada za sport Franjo Bučar u 2015. godini.

Svečanost dodjele nagrada održat će se 25. studenoga u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, a među 12 dobitnika godišnjih nagrada naći će se i Gimnastičko društvo Osijek-Žito. Organizator Svjetskog gimnastičkog kupa ove godine proslavio je i značajnu obljetnicu – 150 godina gimnastike u Osijeku, a Državna nagrada oca našeg olimpizma, svakako će biti jedan od najdražih poklona.

nagrada-franjo-bucar - Copy

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta ovo prestižno priznanje dodijelilo je osječkom gimnastičkom klubu na prijedlog Komisije za dodjelu priznanja Zajednice športskih udruga Grada Osijeka.

Ovom prilikom, Gimnastičko društvo Osijek – Žito zahvaljuje se svim bivšim i sadašnjim članovima, natjecateljima, stručnom kadru, ali i svim institucijama koje su svojim zalaganjem u razdoblju iza nas pomogle u ostvarenju sportskih i organizacijskih ciljeva Društva što je u konačnici rezultiralo i dodjelom ovog velikog sportskog priznanja.


VEZANO