20.01.2014.

NAJNOVIJE

Halid Bešlić: “Dernek za Valentinovo” [nagradna igra je završena]

Legenda narodne glazbe, Halid Bešlić održat će svoj prvi samostalni koncert u Sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku, 14. veljače 2014. U okviru promocije posljednjega albuma i turneje “Romanija”, Halid Bešlić predstavit će uživo neke od uspješnica s novog albuma: “Sijede“, “Sevdah da se dogodi“, “Lavanda“…, a zatim ponoviti s fanovima stare hitove: “Prvi poljubac”,“Čardak”, “U meni jesen je”, “Malo je malo dana”, “Iznad Tešnja zora sviće“, “Zlatne strune” i brojne druge. Album, “Romanija” na kojemu se nalazi 11 pjesama, izdan je u proljeće 2013., posljednja promocija u Hrvatskoj, praćena je ovacijama i općim odobravanjem u prepunoj brodskoj dvorani “Vijuš“, gdje je održan koncert krajem prosinca.

2014_01_20_halid_tekst

 “Radujem se koncertu u Osijeku, drago mi je što će doći publika i prijatelji iz raznih dijelova regije, pjevati zajedno sa mnom i što će se na Dan zaljubljenih mnogi sjetiti svog prvog poljupca”, rekao je Halid Bešlić te pozvao sve zaljubljene i one koji to žele biti, na “Ljubavni dernek za Valentinovo“ u dvoranu Gradski vrt.

 

Koncert je humanitarnog karaktera, a dio prihoda bit će doniran KBC-u Osijek, odjelu za pedijatriju. Kao predgrupa nastupit će izvrsni Cocktail band.

 

Prodajna mjesta:

Osijek: Swan pub, Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Old bridge pub (Tvrđa), CD shop Dancing bear
Valpovo: Caffe bar Remus
Vukovar: Hotel Lav
Cijena ulaznice u pretprodaji: parter i tribine 80,00kn, VIP 120,00kn. Na dan koncerta: parter i tribine 100,00kn.

 

MojOsijek vas nagrađuje s 4 x 1 ulaznicom! Sve što trebate je napisati u komentar ispod članka “mojOsijek.hr me vodi na Dernek za Valentinovo” share-ati članak na facebook-u!
Sretno!

Nagradna igra je završena! Čestitamo sretnim dobitnicima!

 

Karte su osvojili:

 

Monja Jožef

Nikolina Driksler

Kristina Kozić

Melita Ugarković Ex Frisch


VEZANO