22.09.2017.

NAJNOVIJE

III. Osvajanje Garmischa

Udruga za rekreativni biciklizam Kotrljaneri i NC Lions Club Kuna iz Osijeka, uz pomoć partnera Općinu Kneževi Vinogradi i SKOK Klub Beli Manastir, organiziraju  3. Osvajanje Garmischa u nedjelju, 24. rujna, kao zabavno i rekreativno antinatjecanje s humanitarnim karakterom. Banovo brdo u središtu Baranje mjesto je natjecanja, a prigodni program održat će se na prekrasno uređenom ŠRC Bazeni u Kneževim Vinogradima.

U biciklističkim krugovima ‘Garmisch’ je naziv za najstrmiji dio uspona na baranjskom Banovom brdu koji iznosi 24 %. I ove će se godine osvajati u 4 kategorije – najsporiji muški vozač, najsporija ženska vozačica, najbrži muški gurač bicikla i najbrža ženska guračica bicikla.

Nakon zabavnog dijela, uslijedit će humanitarni dio na ŠRC Bazeni u Kneževim Vinogradima gdje će se održati prigodan program – predaja dva brdska bicikla djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, proglašenje rezulatata natjecanja i dodjela medalja, nastup članova udruge ‘Stand lega UP’, te mogućnost natjecanja u još nekoliko zanimljivih disciplina. Osigurane su vrlo vrijedne nagrade zahvaljujući brojnim sponzorima.

Plan puta:

07,45h – Okupljanje kod Bike shopa Ljubas, Reisnerova 70 u Osijeku i Happy hour

08,20h – Polazak

09,40h – Okupljanje, prijava sudionika i odmor na ŠRC Bazeni u Kneževim Vinogradima

10,35h – Polazak

11,05h – Početak natjecanja ‘Osvajanje Garmischa’

13,30h – Prigodni program i ručak na  ŠRC Bazeni u Kneževim Vinogradima

 

Službena web stranica: http://lionsklub-kuna.hr/3-osvajanje-gramischa/

Facebook događaj: https://web.facebook.com/events/115218355812070/


VEZANO