25.08.2015.

NAJNOVIJE

In da Sofa / In da Dream u Sakuntala parku!

Kada je cijenjeni Martin Luther King Junior, 28. kolovoza 1963., održao svoj poznati govor “I Have a Dream”, mislio je na nešto sasvim suprotno od organizatora In da Sofe, no s obzirom da je govor bio inspirativan, odlučili su “odsanjati” i obilježiti 28. kolovoza još jednim In da Sofa događajem.

Kao i prošli put, In da Sofa se održava In da Sakuntala park uz posebno odobrenje sfingi koje su nakon posljednjeg partija bile oduševljenje. Pod dirigentskom palicom Omera i Kemala P., sav taj jazz, funk, soul i breakbeat, uz čarobno uređenje i odličnu ponudu pića, biti će dovoljan da zajedno ispunite jedan dio svog sna.

In da dream party nositi će vas tamo gdje želimo biti okruženi prijateljima, dobrim ljudima, u opuštenoj atmosferi, slušajući odličnu glazbu. Drijemanje počinje u 18:00 sati kada sunce malo popusti i zvjezdano nebo se počne boriti za svoju dominaciju na horizontu.

“Mi borbe ne vodimo nego širimo dobru volju, ljubav i pozitivu. Ako se prepoznajete u našem snu, dođite i družite se s nama.”

Ulaz je besplatan!
Radno vrijeme: 18 – 02 sata

Facebook event
Facebook page In da Sofa

in sofa oljn2 plakat


VEZANO