12.02.2018.

NAJNOVIJE

Izabrano novo vodstvo HSS-a Osijek

Gradska organizacija HSS-a Osijek održala je u nedjelju 11. veljače 2018. Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke.

Za novog predsjednika Gradske organizacije Osijek HSS-a jednoglasno je izabran Bruno Zorić, potpredsjednici su Ana Diklić i Nikola Mravinac, tajnik GO HSS-a Osijek je Damir Buljević i blagajnica Ana Rimac.

Za članove Gradskog odbora HSS-a izabrani su:  Tomislav Pinterić, Tatjana Jazbinšek, Hrvoje Filipović, Toni Grcić, Damir Stipešević, Dražen Bogdan i Francesca Tenžera.

Delegati za članove županijske skupštine HSS-a Osječko-baranjske županije: Bruno Zorić kao predsjednik, i izabrani: Ana Diklić i Nikola Mravinac.

U ime predsjednika Županijske organizacije HSS-a Zvonka Pongraca nazočne je pozdravio županijski tajnik Nenad Šinko. Tom prilikom dao je presjek o radu gradske organizacije HSS-a Osijek i zahvalio bivšim čelnicima i članovima koji  su sve ove godine dali veliki doprinos radu gradske organizacije, a koja je zahvaljujući njima i opstala.

„Pred novim vodstvom je velika zadaća jačanja osječke gradske organizacije jer cilj je vratiti HSS na stare puteve uspjeha, što se i očekuje od novog vodstva predvođenog novoizabranim predsjednikom Brunom Zorićem.“

Nazočnima su se na izbornoj skupštini uime izaslanstva OO HSS-a Čepin obratio Valentin Pavleković, potpredsjednik, naglasivši kako svaku organizaciju na putu do uspjeha vodi međusobno povjerenje, promicanje vrijednosti obitelji i vjere, a napose „Vjera u Boga i seljačka sloga“.    

Novoizabrani predsjednik Gradske organizacije HSS-a Bruno Zorić, zahvalio je izaslanicima na skupštini na povjerenju naglasivši kako je Hrvatska seljačka stranka u gradu na Dravi u fazi brendiranja i jačanja iz dana u dan, kao i to da je GO HSS-a u gradu Osijeku otvorena svima, kako starijim članovima tako i  mladima ali i svima koji žele kreirati bolju budućnost. U nadolazećim danima slijedi obilazak terena i predstavljanje širem članstvu i građanima novih smjernica rada te formiranje HSS-a po gradskim četvrtima u kojima još nisu oformljeni ogranci kao i priprema za predstojeće aktivnosti i četvrtske izbore krajem 2018. godine.

Također, zahvalio je i medijima koji su pokazali interes za rad i aktivnosti osječkog HSS-a uz nadu da će se nastaviti s obostranom suradnjom, kao i svima vama koji ste danas nazočili izbornoj skupštini.


VEZANO