10.08.2017.

NAJNOVIJE

Jubilarni 5. Vaterpolo u žitu

Na Bazenu Belišće u petak 11. kolovoza od 15 sati održat će se vaterpolo i odbojkaški turnir uz glazbenu podršku Reunited i greenRoom festivala.
U petak popodne na Bazenu Belišće održat će se razni sportski i kulturni događaji od kojih izdvajamo jubilarni 5. „Vaterpolo u žitu“. U 15 sati u organizaciji OK Valpovke održat će se mješoviti amaterski turnir 2 na 2 u odbojci „Odojka na pijesku“, kotizacija 30 kn (prijave: Matko 0916037752). U 18 sati odigrat će se vaterpolo utakmica Ljetnog kupa 1B lige Hrvatske između VK Osijeka i VK Siscia iz Siska nakon kojeg počinje jubilarni peti amaterski vaterpolo turnir „Vaterpolo u žitu“. Igra se 2*4 minute na skraćenom terenu, 6+1, kotizacija iznosi 100kn po ekipi (prijave: Mislav 0989373256). Pet godina je prošlo od kada je skupina mladih studenata iz Belišća odlučila pokrenut turnir u vaterpolu premda u životu nisu imali vaterpolo loptu u rukama. Danas pod organizacijskom kapom Karašicke Republike i uz podršku Hrvatskog vaterpolskog saveza, Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća, Bazena Belišće, Savjeta mladih grada Belišća, Gutmanna Belišće zanimljiv su kotačić Grada Belišća kao Europskog grada sporta.
Tijekom cijelog sportskog popodneva igrače i posjetitelje zabavljati će Reunited, greenRoom i KaraDzeji uz bogatu ponudu jela i pića restorana Gutmann. Posjetitelji će moći žonglirati uz KM Garaža, ali i okušati se u gađanju lukom i strijelom uz SU Knez Domagoj iz Donjeg Miholjca. Također stručni žiri će spontanim probiranjem odabarti Najbolji biceps i list bazena u Belišću. Službeni after održat će se u Gradskoj Kavani Katančić Valpovo uz nezaobilazni KaraKokTel party. Stoga što čekate, skupite ekipu i razbacajte se na vaterpolu u žitu, možda i vi postanete jednog dana svjetski prvak kao Veliki meštar Vaterpola u žitu Anđelo Šetka!


VEZANO