10.04.2019.
kofernjaca

NAJNOVIJE

Kofernjača

Kofernjaca je autenticni blog o putovanjima kreativne autorke Nine, preplavljen zanimljivim i pitkim tekstovima o Nininim putnickim avanturama i dozivljajima pretezno po Evropi. Kakva kul price krije Ninin kofer, saznajte klikom na link ispod.

Kofernjača

Ćao svima. Moje ime je Nina i od svih zvanja najdraže mi je ono putnica. Za mene je svaki dan jedno malo putovanje. Ne vozim kola, jer u prevozu doživim taj osecaj putovanja i saputnika.  Ustvari, ceo život posmatram kao jedno veliko putovanje na kom upoznamo  neke bitne i nebitne ljude, probamo zanimljive stvari ili proćerdamo vreme radeći pogrešne,  sa godinama upoznamo sebe, steknemo bogato iskustvo koje spakujemo u naš lični kofer sa uspomenama i znanjem koje smo brižno skupljali. Ovaj blog sam pokrenula iz čiste ljubavi i strasti prema putovanjima i želja mi je da ga pretvorim u mesto gde ćemo međusobno razmenjivati korisne i proverene informacije i iskustva  stečena na putovanjima. Očekuju vas pitki, zanimljivi, konkretni postovi.

Nije bitno koliko imate godina, kako izgledate, čime se bavite i da li ste obišli jednu ili sto zemalja do sada, ako ste pozitivni i željni druženja i razmene mišljenja, dobrodošli ste.

Upustite se u avanturu sa kofernjačom i hajde da zajedno istražujemo ovaj neverovatni svet koji nas okružuje.

Ponesite i kofer jer sa kofernjačom se nikad ne zna !


VEZANO