02.05.2018.

NAJNOVIJE

Konvencija znanstvene fantastike i fantazije Olympos

U subotu i nedjelju, 5. i 6. svibnja 2018. godine, od 10,00 sati u prostorijama GČ Retfala, Strossmayerova 200, Klub Titan Atlas održat će osječku konvenciju društvenih igara pod nazivom Olympos.

Kroz dva dana Olympos će obuhvatiti igranje igara, druženje, kvizove, prezentacije, radionice, predavanja i dobru atmosferu! Dođite i okusite moderne društvene igre, znanstveno fantastičnu i fantazijsku književnost te osvojite prigodne nagrade! Sponzori su Carta Magica, Inverzija, Life of a Board Gamer, zatim inozemni sponzori Spielmaterial i Philibert te brojni drugi!

Na programu će se naći druženje s domaćim piscima koji će predstaviti svoje romane, zatim predstavljanje izdavačke kuće Mitopeja, RPG i painting radionica, razne misaone društvene igre na ploči, turniri u igrama, kvizovi i LARP igre, a svi posjetitelji moći će osvojiti neku od brojnih nagrada koje su osigurali sponzori. Klub Titan Atlas održat će i tribinu o do sada objavljenim brojevima fanzina Chat Noir i Amok te najaviti buduće projekte na kojima radi.

Klub Titan Atlas neprofitna je osječka udruga ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije. Osim društvenih igara, udruga vodi i književni klub (After Dark Book Club). Također, objavljuju fanzine Chat Noir i Amok u kojem se nalaze članci, recenzije, priče i kolumne članova. Trude se povezivati ljude i poticati na druženje uživo, pogotovo u današnje vrijeme kad se sve više vremena provodi na internetu, a osim druženja potiče se kreativnost članova i zajednice.

Ulaz na sva događanja je besplatan!


VEZANO