30.01.2014.

NAJNOVIJE

Rasprodano Labuđe jezero!

30.01.2014.

 

Spektakl ruskog carskog baleta “Labuđe jezero” je rasprodan.
Pripremljeno je još samo 100 ulaznica za parter koje će se prodavati na ulazu u dvoranu Gradski vrt od 17:00 do 19:00 sati. 
Vrata dvorane Gradski vrt otvaraju se u 17:30, a izvedba počinje u 19h.

________________________________________________________________________

16.01.2014.

 

U svijetu gdje se svi brzo kreću, ruski carski balet je zahvaljujući svojoj eleganciji i profinjenosti i danas ostao kao jedan od izuzetnih simbola Rusije. Danas, Mariinsky Ballet je diljem svijeta prepoznata kao jedna od najboljih svjetskih baletnih kompanija. Ansambl je formirala najveća svjetska balerina svih vremena: Maja Plisetzkaja. U Osijek dolaze sa svojom fenomenalnom izvedbom Labuđeg jezera, gdje kao solisti nastupaju Șeveliova Lina i Nariman Bekzhanov.

Labuđe jezero je balet u 4 čina koji je skladao Petar Iljič Čajkovski. Princ Siegfried zaljubljuje se u Odette, kraljicu labudova koja je pod kletvom zlog čarobnjaka Von Rothbarta. Princ joj obećaje da će se vratiti po nju i spasiti je, no čarobnjakova kći Odile vodi princa na krivi put.

Kako se raspliće priča i što se događa s ljubavnim parom možete vidjeti uživo, jer Carski ruski balet dolazi izvesti ovaj baletni i umjetnički spektakl u Osijek, u dvorani Gradski vrt, 30. siječnja 2014. godine.

Cijena pojedinačne ulaznice za parter je 120 kn, za tribine 90 kn, a u VIP loži 200 kn.

Ulaznice se mogu kupiti putem on-line sustava Entrio ili u uredu agencije LUMINIS (Županijska 1, prvi kat) radnim danom od 9 do 20 sati. Pretprodaja kreće od ponedjeljka, 16. prosinca 2013. godine.

 

Ako i vi želite iskusiti bogatu povijest protkanu modernim elementima, čaroliju pokreta koji oslikavaju strast plesača te postati dio te povijesti odigrajte nagradnu igru!

 

MojOsijek vas nagrađuje s 3 x 1 ulaznicom! Sve što trebate je napisati u komentar ispod članka “mojOsijek.hr me vodi na Carski ruski balet” i share-ati članak na facebook-u!
Sretno!

 

Ulaznice su osvojili:

Marija Kunčević

Danijel Rilko

Kristina Ilovača

 

Čestitamo sretnim dobitnicima! 


VEZANO