01.02.2014.

NAJNOVIJE

“London Calling” stand up show vol.12

Nakon više od pet mjeseci čekanja, Udruga Urbani ured Zagreb i Udruga Grupa građana Osijek, u suradnji s londonskom agencijom Mirth Control, u sklopu hrvatske turneje, organiziraju novo osječko gostovanje izvrsne i iznimno popularne međunarodne zabavne poslastice “London Calling” Comedy Club” – u veljači.

 

U utorak, 11, veljače 2014. godine s početkom u 21,00 sat, na već poznatoj sceni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, a po mnogo čemu će biti posebno. Naime, ovim 12. gostovanjem “London Calling” Comedy club showa u Osijeku (ukupno 15 rasprodanih večeri), ujedno se obilježava i pune tri godine održavanja ovoga uspješnog i popularnog komičarskog programa u najvećem slavonskom gradu. Podsjetimo, sjajni londonski stand up komičari na scenu Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića prvi su put stupili 26. i 27. siječnja 2011. godine i od tada se odličnoj osječkoj publici predstavilo ukupno više od 30 vrsnih pripadnikaponajbolje stand up scene u svijetu, čije je nastupe u uvijek krcatom gledalištu popratilo više od 3000 gledatelja.

 

Ovo je prvi dolazak “London Calling” Comedy cluba u 2014. godini u Osijek, gdje uvijek doživljava sjajne reakcije i prijam publike, a k tome događa se i u lijepom terminu, uoči Valentinova, Dana zaljubljenih. Stoga bi ovo bio pravi izbor i za zaljubljene parove ili one koji to tek žele postati.

 

Tim povodom za posjetitelje će biti pripremljen niz poslastica. Naime, sva tri komičara koja dolaze već su nastupala u sklopu LCCC programa na samim počecima projekta i na taj način zaokružuje se jedna zabavna i smiješna trogodišnja avantura, i ovo će biti svojevrsni “Best of”. Prvu dvojicu osječki organizatori dovode kao posebne goste, s obzirom na sjajne reakcije publike koje su “požnjeli” na svojim prethodnim gostovanjima u Osijeku. Kao opening act nastupit će izvrsni Matt Price, koji je nastupio u sklopu prvog osječkog gostovanja ovog popularnog programa koncem siječnja 2011. godine, a u dvije rasprodane večeri oduševio je krcato gledalište Dječjeg kazališta. Još i danas prepričava se njegov urnebesni ulazak u gledalište i fotografiranje s masom ljudi za njegov Facebook profil. Voditelj večeri (MC) bit će Danny Ward, koji je na osječkoj sceni tu odlično ulogu obavljao također na dvije rasprodane večeri u Osijeku koncem listopada 2011., a proglašen je možda i najboljim dosadašnjim MC-em. I na koncu, headliner, jedan od najboljih britanskih standup komičara, Tim Clark premijerno će izvesti svoj show u Osijeku, a on je bio gost na prvoj izvedbi LCCC programa u studenom 2010. godine u BP Clubu u Zagrebu, kada je izazvao salve smijeha i golemi pljesak.

 

I ovaj puta ekipa je raznovrsna i kvalitetna, a u Osijek s Londonske scene opet stižu tri stand up komičara. Uz to, povodom tri godine održavanja u Osijeku organizatori pripremaju i neka iznenađenja za vjerne pratitelje “London Calling” Comedy cluba, ali o tome nešto kasnije.


VEZANO