22.01.2014.

NAJNOVIJE

Mladež HDZ-a: Besplatne pripreme za maturu

Nastavljajući tradiciju prethodnih godina, ponukani uspjehom koji je ista doživjela, Mladež HDZ je ponovno odlučila sve zainteresirane osječke maturantice i maturante pozvati na besplatne pripreme za maturu.„Zadovoljstvo mi je istaknuti da je prošlogodišnji izuzetno veliki odaziv rezultirao jednako tako velikom prolaznošću na državnoj maturi. Ohrabreni prošlogodišnjim uspjehom, odlučili smo se za isti recept i ove godine“ istaknuo je predsjednik mladeži  GO HDZ-a  Ivan Radić naglasivši kako će pripreme provoditi mladi i školovani ljudi iz redova Mladeži.

 

Za sve zainteresirane važno je napomenuti kako će se prijave vršiti od utorka, 21. siječnja do ponedjeljka 27. dana istog mjeseca svakim radnim danom od 9:00 do 14:00 h u prostorijama stranke na adresi Lučki prilaz 2 ili putem telefonskog broja 031/250-350.

 

Svi zainteresirani mole se da se prijave što prije zbog ograničenog broja mjesta stoga će ista biti dodijeljena po principu brzine prijave odnosno tko prvi, njegovo mjesto.

„Mladež HDZ-a grada Osijeka svjesna je kako je ulaganje u mlade ulaganje u budućnost, a ulaganje u znanje temelj je svakog napretka“, poentirao je Radić uvjeren kako će i ova akcija, prema dosadašnjim iskustvima, ponovno pasti na plodno tlo.


VEZANO