22.12.2017.

NAJNOVIJE

Nadzor prometa uz javne ličnosti

 

U blagdanskim danima pred nama nužno je građanima osigurati  najveći mogući stupanj sigurnosti. 

Stoga, u cilju zadržavanja razine sigurnosti cestovnog prometa na što višoj razini, 23. prosinca na području čitave Republike Hrvatske provest će se akcija nadzora vozača. 

 Vozače koje zateknu u prekršajima policijski će  službenici kaznit sukladno zakonskim odredbama, dok će vozače čije je ponašanje u skladu s propisima nagraditi prigodnim poklonom (privjesci).

 U akciji će sudjelovati i osobe iz javnog života, koje će na lokacijama policijskih nadzora „dobrim vozačima“ uručivati  prigodne poklone.

 Na području Osijeka od 10 do 12 sati u Ulici kralja Petra Svačića kod „Kampusa“ uz policijske službenike bit će pjevač Igor Delač , dok će u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića kod „Getroa“ uz policijske službenike biti  zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović , glumica HNK Sandra Tankosić te intendant HNK Osijek  Božidar Šnajder. 

 Na području Đakova od 10 do 13,30 sati u Ulici bana Jelačića uz policijske službenike bit će  gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić, dok će na području Našica od 10 do 12 sati, na Trgu doktora Franje Tuđmana uz policijske službenike biti pjevačica i voditeljica Cecilija Balikić- Rudić. 


VEZANO