14.10.2015.

NAJNOVIJE

Nema više besplatnog parkiranja u Intersparu!

Uprava trgovačkog lanca Spar Hrvatska još je ljetos potvrdila kako će uvesti naplatu parkiranja u užem središtu grada, točnije na parkiralištu trgovačkog centra Interspar na Đakovštini.

Naime, ovih dana započeli su radovi na postavljanju sustava ulazno/izlaznih rampi i također sustava naplate, s time da će prva dva sata parkiranje biti gratis, a tek nakon toga plaćat će se po satu 5 kuna.

U središtu grada Osijeka, ovo je bila jedina garaža u kojoj se parkiranje ne plaća. Kako objašnjavaju iz Spara, ljeti je garaža puna automobila zbog sunca, a zimi zbog snijega, a pri tome uopće nije riječ o njihovim kupcima. Stoga su se našli u situaciji da imaju prigovore stalnih kupaca jer nemaju mjesta za parkiranje. 

Svi oni koji su parkirali ondje svoje automobile jer rade na tom području, sada će morati pronaći drugo rješenje. Naime, sada ostaje još jedino “divlje” parkiralište uz Strossmayerovu ulicu, dok je mjesto za besplatno parkiranje u Gundulićevoj, Ružinoj, Zadarskoj ili Reisnerovoj ulici, često teško za pronaći.


VEZANO