24.01.2014.

NAJNOVIJE

Od Osijeka do europskih metropola za 129 eura

Zahvaljujući poslovnoj suradnji Croatia Airlinesa, Trade Aira i Zračne luke Osijek, od utorka, 21. siječnja do subote, 25. siječnja, iskoristite posebnu ponudu Croatia Airlinesa. Povratne zrakoplovne karte mogu se kupiti već od 129 eura za letove u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim i Zürich.

 

Ove promotivne cijene vrijede za povratne zrakoplovne letove iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule, a po istoj cijeni karte su dostupne i putnicima na letovima iz Osijeka (via Zagreb) u navedena europska odredišta i to u sklopu suradnje Croatia Airlinesa i Trade Aira.

 

Cijene se odnose na karte kupljene preko internetskih stranica Croatia Airlinesa i uključuju pristojbe zračnih luka, naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage do 23 kilograma, hranu i piće u zrakoplovu, tiskovine, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada. Broj karata po promotivnim cijenama ograničen je, a trebaju se iskoristiti u razdoblju od 1. veljače do 13. travnja ove godine.

 

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja dostupno je na www.croatiaairlines.hr, kao i u Kontakt centru (tel. 062 – 500 505 i 01 6676 555) te svim poslovnicama Croatia Airlinesa.


VEZANO