09.05.2018.

NAJNOVIJE

Omiljeni maskirani dvojac po drugi puta u Osijeku

 

Nakon genijalnog koncerta u zagrebačkoj Tvornici Kulture koji je rasprodan u rekordnom roku, gotovo mjesec dana prije samog koncerta, najpopularniji electro/pop sastav “Nipplepeople”, u petak, 11.05.2018., s početkom u 22 sata, po drugi put u Osijek donose “frku”!

Prije nego što svi zaplešemo u Biljarskom klubu Plan B prisjetimo se kako je ovaj maskirani dvojac osnovan još 2008. godine te je bio čest gost radijskih etera nizom zapaženih singlova kao što su “Broj“, “Sutra“, “Bolji“, “Ne Volim Te” ili pak “Balkan Express“. Pravi boom doživljavaju svojim velikim hitom “Frka” iz 2017. godine, obradom pomalo zaboravljene pjesme Zdenke Kovačićek iz 1981. godine te tako pravi glazbeni preokret u Hrvatskoj i susjedstvu.

Prvi singl ‘‘Broj” odmah je pokorio domaće top ljestvice i popeo se 2009. godine na prvo mjesto. Spot za ovaj singl objavljen je 2011. godine i to kao nastup uživo u emisiji ”Hitorama MTV Adrie”. Sljedeći singl ”Sutra” objavljuju godinu dana poslije koji postaje veliki regionalni hit. Singl je dosta slušan i na Youtubeu gdje ima gotovo oko 2 milijuna pogleda. Slijedi romantični i sanjivi hit ”Ne volim te” koji je predstavljen sa glazbenim videom 2012. godine. U lipnju 2015. godine, dvojac objavljuje singl ”Balkan Express” koji tjera i one najsramežljivije na ples i na nostalgično putovanje u osamdesete godine. Obradom hita Zdenke Kovačiček, Nipplepeople definitivno osvaja 2017. godinu i cijelu regiju. Dva tjedna prije rasprodanog koncerta u Tvornici Kulture, objavili su singl i glazbeni video pod nazivom ”Nikada”.

Maskirani dvojac  svoju tajanstvenost objašnjava sa željom da svoju glazbu stave na prvo mjesto, a s originalnošću i odličnim kostimima te nevjerojatnom brzinom uspjeli su iskočiti daleko iznad svih ostalih. U prepunom rasporedu uspjeli su pronaći datum i za drugi osječki koncert kojem govore kako se jako vesele.

Uz njih, večer će upotpuniti i resident DJ-i klupske večeri CASA, Yesh i Pips koji će zagrijati podij prije, ali i održati plesnu temperaturu nakon nastupa Nipplepeople.

Ulaznice još uvijek možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 45kn, a ako ih ostane na dan događaja bit će dostupne po cijeni od 60kn.

PRETPRODAJA:

BarcelonaPub Osijek (Vukovarska 4a)

– k Topu (Fakultetska 1)


VEZANO