08.08.2015.

NAJNOVIJE

Osječani najbolji na Google Online Marketing Challengeu

Osječki studenti ponovno su bili najbolji među hrvatskim ekipama koje su sudjelovale na Google Online Marketing Challengeu. Naime, u natjecanju koje se temelji na upravljanju AdWords kampanjama, Osječani se mogu pohvaliti i 25. mjestom u Europi.

Ovogodišnje izdanje Google Online Marketing Challengea prošlo je s nastavkom trenda iz protekle tri godine – još jednom s pobjedom studenata iz Osijeka. Ines Strmotić, Filip Grgurić i Krešimir Repušić, uključili su se u natjecanje kao studenti diplomskog studija marketinga na tamošnjem Ekonomskom fakultetu te zauzeli prvo mjesto u Hrvatskoj i 25. u Europi.

Suradnja tamošnjeg Ekonomskog fakulteta i digitalne agencije Escape iz Osijeka pomogla je sada već tradicionalnom uspješnom osječkom kormilarenju Googleovim AdWords kampanjama. Escape se bavi upravo marketinškim kampanjama na Googleu, zanima ih i analiza njihove učinkovitosti, a sve su jači i u širenju vlastitoga znanja i iskustva drugima.

Naime, početkom listopada, u Zagrebu će se održati PPC Akademija, koja će sudionicima dati uvid kako pokrenuti Google AdWords kampanju i potom se pobrinuti da bude što učinkovitija, pri čemu pomaže Google Analytics. U ovu priču uključila se i Netokracija, koja će najistaknutijima na natječaju za prijavu na stranici PPC Akademije pomoći u dolasku do dvije stipendije za zagrebačko okupljanje.

Osječki pobjednici GOMC-a zahvalili su se i Escapeu i svojem Ekonomskom fakultetu na prenošenju znanja koje im je bilo od koristi. Imali su dobru početnu točku za konkretni posao koji im je donio pobjedu u hrvatskoj konkurenciji i 25. mjesto u Europi.

Izvor i foto: netokracija.com


VEZANO