16.01.2014.

NAJNOVIJE

Osječki progressive house – nova pjesma

Super vijesti ponovno dolaze od mladih osječkih snaga, kreativaca, umjetnika! Ivan Sekanić i Josipa Barić. Još niste čuli za njih? E, od danas više nema izgovora! Ivan Sekanić, poznatiji kao DJ Johnny Pray iskusio je što se dogodi jutro nakon. Ovog puta radilo se o jutru nakon Ultra Tomorrow Neon Party-ja u klubu Bastion. Inspiriran takvom vrste glazbe, Ivan je smislio melodiju i beat i rezultat je bila pjesma. Kako Ivan kaže: “Jednostavno se dogodilo”. Budući da su komentari na uradak bili odlični i pozitivni odlučio je i dalje nastaviti raditi na skladbi. Preslušavao je YouTube u potrazi za vokalima i na kraju pronašao Josipu Barić koju igrom slučaja zna još od osnovne škole. Josipi, poznatijoj kao Klementina, odnosno, Clementine, se svidjela pjesma i pristala je na suradnju. Napisala je i tekst te je na kraju došao ‘najteži problem’ – ime pjesme. Iako je trebala biti pjesma bez imena – No name, Josipa se dosjetila jedne lijepe latinske riječi ‘Nomen‘ koja i znači ‘ime’.

 

Vokal je snimljen u studiju kod Davorina Đafrana, ‘GL Music Studio‘. Ivan kaže: “Inspiracija čini čuda, a isto tako i Josipin glas. Ima čist i snažan glas, i jako malo efekata je korišteno, jer zaista nije bilo potrebe za više. Pjesma je objavljena, poslana je na Spinnin’ Records Talent Pool natječaj, gdje ljudi mogu preslušati i glasati za našu pjesmu. Cilj nam je doći među top 10, jer tek onda imamo mogućnost za potpisivanjem s njihovom izdavačkom kućom.

 

Pjesmu možete poslušati ovdje, a pozivamo vas sve  klikom na vote date glas za Nomen na facebook stranici Spinnin’ Records te Josipine covere možete naći na njezinom YouTube channelu.


VEZANO