16.01.2014.

NAJNOVIJE

“Plemenita iskustva” – volonterske priče

Ispričajte svoju volontersku priču ili ju pak predstavite crtežom u projektu “Pleminita iskustva” učenice 3. razreda Srednje škole Dalj. Kroz projekt će biti prikupljena i objavljena volonterska iskustva građana.

 

Unatoč poteškoćama s vidom koje i sama ima, učenica 3. razreda Srednje škole Dalj Dragana Dokić već dvije godine pomaže  slijepoj književnici Gordani Pavić. Djevojka je želeći podsjetiti građane na važnost volontera za zajednicu, ukazati na njihovo dobročinstvo, plemenitost i nesebičnost, uz mentorsku pomoć prof. Slavice Bakać osmislila projekt “Plemenita iskustva” kroz koji prikuplja volonterska iskustva građana koji će biti objavljeni u istoimenoj knjizi.

 

Volonterski centar Osijek i Dragana Dokić pozivaju sve volontere da izraze svoje iskustvo kroz priču,pjesmu ili crtež. Prikupljeni materijal bio bi objedinjen i tiskan u obliku knjige, a prihod od prodaje namijenjen je za humanitarne svrhe (pomoć za nezbrinutu djecu).

 

Svi zainteresirani materijal (priču,pjesmu ili crtež) mogu poslati na e-mail adresu gaga_mala@net.hr. Rok za dostavu materijala je 1. ožujak 2014. 

Materijal koji ne bude tiskan u knjizi bit će objavljen na facebook stranici projekta koji će biti naknadno otvorena.


VEZANO