01.01.2016.

NAJNOVIJE

Podjela 170 paketića djeci iz socijalno ugroženih obitelji

Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” je 29. prosinca 2015. u prostorijama gradske četvrti na Vijencu Ivana Meštrovića, na radost roditelja i djece, podijelila 170 slatko slanih paketića, uz nazočnost predstavnika grada, gospodina Romana Kristića, pročelnika Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb.

Ovo je druga podjela mjeseca prosinca, naime, za Sv. Nikolu obradovali su 80 djece, gdje su se djeca Zagreba odrekla svog džeparca i obradovala našu djecu. A ova donacija je proizašla zahvaljujući tvrtki “Pliva” Zagreb, djelatnicima jednog odvjetničkog ureda, našim sugrađanima, koje su se odazvali u izuzetno velikom broju i školama, odnosno našim mladim ambasadorima humanosti.

U naš grad dojahala su i tri konjića iz Zagreba, koja su odmah dobila svoje vlasnike, djecu iz obitelji s većim brojem djece, obitelj Ivanović i Petrović iz Osijeka i obitelj Maglica iz Budimaca. Podijelili su i mliječnu donaciju čokoladnog pudinga (Zvijezda d.d. iz Zagreba) čemu su se djeca posebno obradovala.

U zabavnom dijelu sudjelovala su djeca iz obitelji u potrebi, uz potporu Kristine, a svirkom su ih popratili “Rock penzići”. Izuzetno su se lijepo zabavili, ovo je bilo druženje za pamćenje, a slike govore više od riječi.

1_1_2015_rijeka_ljubavi (2) 1_1_2015_rijeka_ljubavi (3)


VEZANO