13.09.2018.

NAJNOVIJE

Podsjetnik – 2. LABUS sajam na FERIT-u Osijek

LABUS sajam  je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim građanima.

Na LABUS sajmu očekuje vas preko trideset prezentacija trenutne ponude FERIT-ovih LABUS aktivnosti/radionica (http://labus.ferit.hr/), prezentacija praktičnih studentskih radova koje su oni izradili u okviru završnih i diplomskih radova te programa Pro Student (http://pro-student.ferit.hr/) te još niz drugih prezentacija naših programskih partnera.

U okviru LABUS sajma priređeno je i niz specijaliziranih radionica kako iz temeljnih  (matematika, fizika) tako i iz primjenjenih inženjerskih područja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija na kojima posjetitelji, svih dobnih skupina, mogu sudjelovati samo uz prethodnu prijavu

(za online prijavu posjetite: http://labus.ferit.hr/labus-sajam-prijava ).

Pridružite nam se na  2. LABUS sajmu i kao građani te svojim aktivnim sudjelovanjem u zanimljivim prezentacijama iz temeljnih i primijenjenih inženjerskih područja kroz igru i zabavu si približite znanost  i primjenu novih modernih tehnologija.


VEZANO