07.11.2017.

NAJNOVIJE

Policijsko izvješće [07.11.2017.]

PROVALILI U PRODAVAONICU I OBITELJSKU KUĆU

Nepoznati je počinitelj u noći s 5. na 6. studenog provalio u prodavaonicu u Tomašancima. Počinitelj je ukrao cigarete vrijednosti više tisuća kuna.

U večernjim satima 6. studenog nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Nazorovoj ulici u Belom Manastiru. Počinitelj je ukrao novac i nakit, pričinivši vlasnici materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Tragamo za nepoznatim počiniteljima.

OŠTETIO POLICIJSKO VOZILO

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 76-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Iza 15 sati 6. studenog policijski službenici su na Trgu Ante Starčevića u Osijeku u prekršaju zatekli te zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 76-godišnjak. Nakon što je odbio spustiti staklo na vratima vozila ili otvoriti zaključana vrata, 76-godišnjak je pokrenuo svoje vozilo, prednjim dijelom vozila namjerno udario u stražnji branik službenog policijskog vozila parkiranog ispred njegovog vozila te se počeo udaljavati. Policijski službenici ubrzo su ga ponovno zaustavili. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

NESRETNI SLUČAJ

Na prostoru bivše pekare u Donjem Miholjcu, u večernjim satima 6. studenog 27-godišnjak je rezao metalnu konstrukciju električnom brusilicom. Na za sada neutvrđen način ozlijedio se u predjelu vrata (porezotina). Pružena mu je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Nastavljamo daljnji rad na utvrđivanju činjenica događaja.

PROMETNE NESREĆE U PROTEKLA 24 SATA

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Sedam se dogodilo na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje i Đakova.


VEZANO