10.08.2017.

NAJNOVIJE

Policijsko izvješće 10.08.2017.

UKRAO NOVAC
Nepoznati je počinitelj u večernjim satima 9. kolovoza ušao u obiteljsku kuću u Ulici župnika Luke Vincetića u Kondriću i ukrao nekoliko tisuća kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Tijekom prijepodnevnih sati 8. kolovoza policijski službenici su u Osijeku zaustavili 20-godišnjaka, koji je kod sebe imao paket s nekoliko stotina tableta droge MDMA ecstasy. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

RAZOTKRIVENI POČINITELJI KAZNENIH DJELA TEŠKA KRAĐA
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Mladić je tijekom kolovoza provalio u obiteljsku kuću u Potnjanima i ukrao više tisuća kuna.
Sumnja se i da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Mladić je u kolovozu provalio u nenastanjenu kuću na području Donjeg Miholjca i ukrao trimer i razne električne alate, pričinivši vlasnici materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.
Nadležnim državnim odvjetništvima podnosimo posebna izvješća.

PROMETNE NESREĆE U PROTEKLA 24 SATA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće sedam je osoba lakše ozlijeđeno, dok je treća za posljedicu imala materijalnu štetu.
Dvije su se dogodile na području Belišća, a jedna na području Našica.


VEZANO