25.01.2015.

NAJNOVIJE

Povrat novca za neodržani koncert još nije izvršen

Povrat novca za ulaznice neodržanog koncerta Prljavog kazališta u Osijeku trebao je započeti 19. prosinca u Pothodniku, no mnogima taj novac nije vraćen. Naime, usljedila je potraga za organizatorom i njihovim novcem.

Organizator, Branimir Petter-Cezar, iz Croatia concerta, je u nekoliko navrata obavještavao javnost o povratu i iako je bilo rečeno kako će se to moći ostvariti zbog određenih problema to nije učinjeno do danas.

Jedan Osječanin koji je kupio ulaznicu za koncert, zvao je organizatora u više navrata, ali se on nije htio javiti te mu je nakon par dana sms-om javio da povrat može ostvarit u Caffe baru „Siesta“, no ondje mu je vlasnik rekao da on nema nikakve veze s povratom te da se obrati organizatoru.

Naime, na upit o tome kada će biti isplačeni i posljednji novci Petter je odgovorio: “Kako je za otkazani koncert Prljavog kazališta po našoj evidenciji preostao mali broj ulaznica za koje nije vraćen novac, obavještavamo da će se nastavak povrata novca za preostale ulaznice obaviti po sklapanju ugovora za drugi prostor, budući da je Grad Osijek prethodni prostor u pothodniku iznajmio na posljednjem natječaju. O novom prostoru za povrat novca za ulaznice slijedi posebna obavijest.”


VEZANO