15.01.2018.

NAJNOVIJE

Predsjednica posjetila “Rijeku ljubavi”

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović , danas je posjetila humanitarnu udrugu “Rijeka ljubavi”.

Već u ranim  jutarnjim satima mnogobrojne su se obitelji sa djecom  kretale prema Udruzi gdje se ubrzo skupilo oko 150 djece i njihovih roditelja.

Ruže koje su djeca darivala predsjednici Grabar-Kitarović donirala je cvjećara Klivija,  dok je ona djeci uručila paketiće sa donacijom Velpro od 150 kg banana, salamama Dobro, Kanaan čipsevima i čokoladama Kandita , a  kolače je donirala je slastičarnica „Sunčana“ iz Osijeka.

Predsjednica je Udruzi donijela šećer, ulje, rižu, sol, tjesteninu, mlijeko i uz to igračke i odjeću koja će biti naknadno podijeljena.

Grabar-Kitarović   popričala je  s okupljenim korisnicima te je održala i kraći sastanak s predsjednicom Udruge Šteficom Čučak, zamjenicom gradonačelnika Osijeka Žanom Gamoš i županom osječko-baranjskim Ivanom Anušićem. Od higijenskih potrepština i trajnih prehrambenih proizvoda koje je predsjednica donirala, u “Rijeci ljubavi” napravit će obiteljske pakete, a Čučak je poručila korisnicima da nema potrebe za stvaranjem gužvi i redova, jer će pakete dijeliti kroz idućih mjesec dana. Posebne pakete dobila su danas djeca iz višečlanih obitelji.


VEZANO