11.02.2014.

NAJNOVIJE

Prezentacija programa EVS

Centar za mlade u suradnji s CISOK-om Osijek organizira prezentaciju programa Europske volonterske službe (EVS), koji je dio programa „Erasmus+“, podržan i financiran od Europske komisije i Agencije za mobilnost i programe EU.

 

EVS program omogućuje odlazak u inozemstvo, dobivanje volonterskog posla i kulturološkog iskustva, bez trošenja vlastitih sredstava, jer se financiraju putni troškovi, smještaj, hrana i džeparac.

 

Moguć je odlazak u većinu zemalja EU, testirajući svoju neovisnost uz upoznavanje novih ljudi i stjecanje  radnog i životnog iskustva. Na taj način si možete povećati vlastite šanse za zaposlenjem i postajete konkurentniji na tržištu rada.

 

Prezentacija EVS programa biti će 14.veljače 2014. godine u 10:00 sati u prostorijama CISOK-a Osijek, Trg Ante Starčevića 3 gdje će joj nazočiti programski koordinator zadužen za provedbu EVS programa te EVS volonteri na radu u Osijeku.

 

Za dodatne informacije slobodno se obratite programskom koordinatoru za EVS Centra za mlade na e-mail adresu: sending.org.evs@gmail.com  ili na telefon 095/ 5800-490  radnim danima od 13-17 sati.

 


VEZANO