05.02.2014.

NAJNOVIJE

Program kina Urania 6.-12.02.2014.

U ovom tjednu u kinu Urania možete pogledati 3 premijerna filmska naslova – remake popularnog znanstvenofantastičnog filma RoboCop, animirani crtić o popularnim kockicama- Lego film i dugometražnu dokumentarnu tragikomediju Gangster te voli. Osim ovih filmova na programu je i film koji je osvojio 9 nominacija za Oscar- 12 godina ropstva, kao i posljednja 2 filma iz Film It LouD programa- Anplag i Smrt čoveka na Balkanu.

 

Radionice u sklopu dječjih matineja besplatne su za svu djecu, neovisno jesu li kupili ulaznicu za film koji se prikazuje na dječjom matineji ili nisu.

 

Early birds projekcije, svojevrsni pandan Happy hour-u u kafićima i barovima, zbog velikog interesa publike, postat će sastavnim dijelom redovitog programa ubuduće.

 

Kako bi olakšali gledateljima koji žele pogledati filmove s programa i u ranijim satnicama,a pri tom se poštedjeti kuhanja, gledatelji će na blagajni kina moći kupiti ulaznicu koja uključuje i ručak u Lumieru.

 

Dana 7. i 8. veljače s početkom u 21 sati održat će se i stand up comedy show- Ozbiljno?!

 

„Ako pripalite cigaretu na svijeći, umre jedan mornar.“ – Ozbiljno?
„Filozofski (je) fakultet.“ –Ozbiljno?
„Mađarski spada među najteže jezike na svijetu.“ – Ozbiljno?
„Romantični dinamovac.“ – Ozbiljno?
„Muškarac koji je pronašao „G“ točku!“ – Ozbiljno?
„Kondom se može koristiti nekoliko puta.“  – OZBILJNO?!

 

 

Svakidašnje teme (od gužve u javnom prijevozu do otkopčavanja grudnjaka jednom rukom), apsurdne životne situacije, međuljudski odnosi…sve što nam ponekad stvori upitnik iznad glave popračen komentarom „Ozbiljno?!“, predstavljaju mladi komičari Vlatko Štampar i Goran Furjan u istoimenom showu, 7. i 8. veljače u kinu Urania s početkom u 21 sat.

Ozbiljno će te se prepoznati u našim temama.
Predstava je kulminacija dugogodišnjeg rada u stand-up komediji. Nakon 6. godina
kontinuiranog nastupanja i svakomjesečnog novog materijala, komičari odlučuju svoje
najbolje fore spojiti u jednu reprezentativnu cjelinu. Tako nastaje stand-up comedy show  “OZBILJNO?!”. Nastup traje 90 minuta, a namjenjen je uzrastima 18-30, te 40-88. :-)


VEZANO