12.12.2017.
Kalendar azila udruge pobjeda moj osijek

NAJNOVIJE

Promocija kalendara malih čupavaca iz Azila

Nova promocija kalendara pasa osječkog Azila Udruge  Pobjeda zakazana je danas, a uz filmove u kojima su oni glavne zvijezde, podsjetimo se kako i mi možemo promijeniti njihovu sudbinu.

 

Uz kratke filmove snimljene posebno za ovu priliku, a koji govore o sudbinama kojima je Udruga imali čast dati hepi endove, uz piće i iće, koje su osigurali njhovi sponzori, ali i vrijedne ruke volonterki i volontera ispratit će se  2017. Sa nadom i vjerom se kako će i  posljednji mjesec ove godine donijeti  još pokoju pobjedu i sretno udomljavanje.
Najnoviji kalendar Azila sadrži fotografije 12 strpljivih psećih pozerica i pozera, s čijim pričama se čitatelji/ce lako mogu identificirati pa samim time i poželjeti mijenjati sudbine onih koji ovise o nama. Kalendar i svojim naslovom JA SAM TI sugerira, kako smo u svojim ljubavima, bolima, tugama i radostima svi isti. 
A ono što nas može razlikovati u odnosu na ostatak svijeta jest naša volja da pomažemo pa neka to bude misao vodilja koja će Vas dovesti i ove godine do kina Europa 12.12. u 20 sati.

Nakon same promocije, odnosno nakon 12.12. kalendar ćete moći u zamjenu za donaciju od 40kn pronaći na štandu u Kapucinskoj ulici (kod pbz-a)
od 13.12. do 22.12. svakodnevno u dvije smjene:
prijepodnevna od 10 do 12h
poslijepodnevna od 16 do 18h

i sljedećim mjestima:
Svi ogranci Gradske I Sveučilišne knjižnice Osijek
Portanova infopult
Dječje kazalište Branka Mihaljevića
Veterinarska ambulanta Fury, Sunčana 22
Veterinarska stanica Osijek, Vinkovačka 59
Azil za pse Udruge Pobjede, Nemetinska cesta bb
Vege Lege, Gajev trg 4

ZAGREB:
Prijatelji Životinja, Jurišićeva 25
Studio Octopus, Gundulićeva 31

INBOX: Azil Osijek-volonteri
A ako ste iz bilo kojeg drugog kraja svijeta dovoljno je da im se  javite  u inbox i  ekipa će vam spakirati i poslati kalendar :)


VEZANO