07.02.2018.

NAJNOVIJE

Pronađen još jedan laboratorij marihuane

Dnevna informacija PU osječko – baranjske za 07. veljača 2018. godine.

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 45-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretragu doma i drugih prostora koje u Osijeku koristi 45-godišnjak. U pretrazi su pronašli improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane te su uz potvrdu oduzeli više od pet biljaka marihuane, više od dvije stotine komada sjemenki konoplje u originalnim pakiranjima, više boca s tekućim gnojivom, više komada „drobilica“ za usitnjavanje konoplje i više od trideset grama osušenih cvjetova marihuane. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

POLICIJA RAZOTKRILA POČINITELJA KAZNENOG DJELA KRAĐA

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 57-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo krađa. U prosincu 2017. godine 57-godišnjakinja je s polica prodavaonice u Našicama ukrala nekoliko desetaka kartona žvakaćih guma vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

PROMETNE NESREĆE U PROTEKLA 24 SATA

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Osijeka, a jedna na području Đakova.


VEZANO